2009-05-21

Knyga: Klestėkite su MAŽIAU!


Leo Babauta dovanoja visiems knygą apie tai, kaip gyventi "kietomis" ekonominėmis sąlygomis (angl. k.).

Šiuolaikiniame pasaulyje, kur mūsų dėmesį nuolat kas nors atitraukia ir išblaško, sunku įsivaizduoti, kaip iš viso galima ką nors atlikti iki galo. Knyga "The Power of LESS" padeda išskirti svarbiausius dalykus gyvenime ir susikoncentruoti ties svarbiausiais tikslais.

Ši knyga apie tai, kaip pradėti gyventi paprasčiau ir laimingiau. Apie tai, kaip galima klestėti turint mažiau, pakeisti įpročius, susikurti geresnį gyvenimo stilių, išsikapstyti iš skolų ir puikiai jaustis esant bet kokiai ekonomikos būklei.

Tikimės, kad mūsų tautiečiui, per paskutinius du dramatiškų pokyčių dešimtmečius nualinusiam savo psichiką, ši knygelė bus labai naudinga.

Smagaus skaitymo!


2 komentarai:

  1. Neteko skaityt sitos knygeles, bet atrodo pats principas manau panasus i 80/20 principa. Susikoncentruojant ties 20 procentu veiksmu/planu/ideju kurie atnesa 80 rezultatu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Andre, ačiū už nuomonę. Rekomenduoju pasiskaityti knygelę, nes Leo rašo išimtinai apie psichologinius ir dvasinius dalykus, kurie iš esmės nesutampa su "Pareto taisykle" (80/20).

    AtsakytiPanaikinti